25 Let Firmy Bauch, Navrátil

V roce 2018 oslaví naše Firma již čtvrtstoletí existence na Evropském trhu. Naše rodinná Firma byla založena v 1993 ředitelem panem Ing. Miroslavem Bauchem a potomky rodiny Navrátilových z Kolína.

Naše společnost se na polygrafickém trhu pohybuje již téměř čtvrtstoletí. Naši devízou je tedy know-how, které propojuje dlouholetou tradici a zároveň veškeré moderní postupy. Pohybujeme se v regionu, kde je papírenský a polygrafický průmysl tradiční po dlouhá desetiletí. Máme tedy vybudovanou síť kvalitních partnerů a dodavatelů, kterou se snažíme neustále rozšiřovat. Není pro nás problém zrealizovat jakoukoli zakázku. S nástupem technologie digitálního tisku jsme paletu produktů výrazně rozšířili a propojili se stávajícím výrobním programem. Nyní můžeme flexibilně zrealizovat zakázku krabiček i o několika kusech, např. za účelem schválení finální podoby obalu nebo pro malosériovou výrobu.

Stabilní vedení a úspěšné investice do strojního vybavení a budov provází naši firmu až do současnosti. Firma obsluhuje zákazníky v celé Evropě. Za téměř pětadvacetileté působení na trhu, si firma vytvořila silné know-how a široké portfolio zákazníků, sahající od čistě lokálních firem až po renomované světové výrobce. Firma Bauch, Navrátil s.r.o. dnes vyváží své výrobky do evropských zemí od Polska až po Francii a Belgii.

Naše dosavadní úspěchy a „pětadvacáté“ narozeniny naší firmy oslavíme společně s našimi zaměstnanci, společníky a přáteli v klubu pyramida v Novém Městě nad Metují v květnu 2018.